Efterårskoncert 2024

      Kommentarer lukket til Efterårskoncert 2024

Når efteråret sænker sig over Kerteminde, inviterer Lindø Concert Band indenfor til toner af varieret musik under årets Efterårskoncert i Anexet på det stemningsfulde Lundsgaard Gods. Denne hyggelige begivenhed garanterer en eftermiddag fyldt med populærmusik, livlige marcher og hjertevarme danske sange, hvor publikum også inviteres til at synge med under fællessangen.

Efterårskoncerten er en tilbagevendende tradition for Lindø Concert Band, og det er en glimrende chance for at opleve lokalt musiktalent i de skønne omgivelser på godset. Der lægges op til en dag, hvor musikken er i centrum, og hvor der er rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Under arrangementets pause bliver der mulighed for at købe drikkevarer, så man kan få en forfriskning til at ledsage tonerne.

Med gratis adgang er det en oplagt mulighed for at nyde musikalske præstationer uden at skulle tænke på entré. Efterårskoncerten med Lindø Concert Band finder sted i Anexet, Lundsgaard Gods på Lundsgårdsvej 6, den 03. november klokken 14:00. Mød op og nyd en dag i musikkens tegn.